Over ons

Ondernemingen staan voor ongekende uitdagingen bij het beheren van risico’s en het naleven van complexe regelgeving. Ethicly is er om u te helpen bedreigingen te minimaliseren, uw investeringen te maximaliseren en uw doelen te bereiken.

Onze visie

Een continu veranderende wereld brengt risico’s met zich mee. Economische ontwikkelingen en technologische vernieuwingen volgen elkaar in rap tempo op. Fraude en integriteitkwesties zijn aan de orde van de dag. Normen en waarden alsmede de publieke opinie spelen een steeds belangrijkere rol bij het zaken doen.

Voortdurende managementaanpassingen en een toenemende complexiteit van nationale en internationale wet- en regelgeving, maken het inzetten van een robuust risicomanagement en compliance programma essentieel voor duurzaam succes van ondernemingen.

Onze missie

Wij helpen groei en vertrouwen te creëren door operationele en compliance risico’s te voorkomen en ethisch, integer en transparant handelen te bevorderen.

Dat is waar Ethicly voor staat.

Onze aanpak

Wanneer u met Ethicly samenwerkt, worden uw doelen onze doelen en wordt ons team een verlengstuk van u. Wij bieden een geïntegreerd portfolio van diensten aan voor het van A tot Z beheersen van Risk & Compliance.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw bedrijfsrisico’s om te buigen naar kansen.

Maak kennis met ons.

Stuur een bericht!

2 + 15 =

Lage Valkseweg 130-A
6741 GE Lunteren

0318 250 200

info@ethicly.nl