Omdat niet alle misdragingen onschuldig zijn…

Sinds 2005

Ethicly helpt organisaties al meer dan 15 jaar met:

Advies
U
Onderzoek
Mediation

Expertise

Wij zijn gespecialiseerd in het voorkomen, opsporen, onderzoeken en oplossen van:

  • Fraude
  • Ongewenst gedrag
  • Integriteitskwesties
  • Normovertredingen
  • Compliance risico’s
  • Geschillen

Over ons

Wij helpen groei en vertrouwen te creëren door fraude, ongewenst gedrag, normovertredingen en compliance risico’s te voorkomen en ethisch, integer en transparant handelen te bevorderen.

Dat is waar Ethicly voor staat.

Actualiteiten

De belangrijkste thema’s, wijzigingen in wet- en regelgeving en actualiteiten belichten wij handig op één plek.

Onze diensten

Het effectief managen van integriteit en compliance is essentieel voor blijvende groei. Wij helpen u graag bij het opzetten van een doordachte aanpak en bij het voorkomen, identificeren, onderzoeken en oplossen van onregelmatigheden.

Blog

Lees ons blog om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, trends en inzichten over onderwerpen zoals fraude, misdragingen, integriteit, normovertredingen en compliance.

Contact ons

Wanneer u met Ethicly samenwerkt, worden uw doelen onze doelen en wordt ons team een verlengstuk van u. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen groei en vertrouwen te creëren.

10 stappen voor het omgaan met misdragingen van werknemers

Een misdraging van een werknemer kan een stressvolle situatie opleveren en vervelende arbeidsrechtelijke gevolgen hebben als hierop niet correct wordt gereageerd. Door deze 10 stappen te volgen verloopt het proces soepel en voorkomt u problemen.

Insider threats – De toenemende dreiging van binnenuit

Het gevaar van insider threats neemt toe. Organisaties hebben het bovendien moeilijk deze bedreigingen te detecteren en aan te pakken. Het is dan ook cruciaal een effectief insider threat programma te ontwikkelen, en nu te beginnen.

Karaktereigenschappen die ethisch gedrag voorspellen

Deze 6 eigenschappen die ethisch gedrag voorspellen verdienen de aandacht van elke selectiecommissie bij het zoeken naar eerlijke en oprechte werknemers.

Let op deze signalen om mogelijke fraudeurs te herkennen voor het te laat is

Werknemers die fraude plegen vertonen vaak bepaalde gedragskenmerken of waarschuwingssignalen. Lees meer om mogelijke fraudeurs te herkennen en risico’s te minimaliseren.

Bestrijden van omkoping en corruptie

Jaarlijks wordt er zo’n $1,5 biljoen aan steekpenningen betaald. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er steeds strengere nationale en internationale anti-omkopingsregels gelden en recordboetes worden opgelegd. Het bestrijden van omkoping en corruptie en het aantonen van compliance is belangrijker dan ooit.

CEO-fraude de baas

CEO-fraude stijgt explosief en criminelen verdienen steeds meer geld aan deze populaire manier van oplichting. Wij leggen uit hoe u CEO-fraude herkent en geven tips om dit zo veel mogelijk te voorkomen. 

Ethicly bestaat 15 jaar!

Ethicly bestaat 15 jaar!

Succesvolle bedrijven zijn gebouwd op vertrouwen. Ethicly helpt organisaties al sinds 7 maart 2005 om groei en vertrouwen te creëren. Wij bedanken dan ook graag al onze relaties en medewerkers voor het in ons gestelde vertrouwen!

Werken bij Ethicly

Heb jij ervaring als internal auditor? Ben je een bedrijfsjurist? Of heb je affiniteit met het voorkomen, opsporen, onderzoeken en oplossen van fraude, ongewenst gedrag, integriteitskwesties, normovertredingen, compliance risico’s en geschillen?

Maak kennis met ons

Stuur een bericht!

1 + 11 =

Lage Valkseweg 130-A
6741 GE Lunteren

0318 250 200

info@ethicly.nl

POB 1736